Tefal Multi Delices Express YG6601

Данная инструкция на русском языке предназначена для йогуртницы Tefal Multi Delices Express YG6601, описывает принцип работы и основные моменты эксплуатации устройства. Перед первым включением рекомендуется внимательно изучить данное руководство.

Инструкция для йогуртницы представлена в формате PDF, который поддерживается на всех современных устройствах, так что сложностей с открытием файла возникнуть не должно. Но если открыть документ не получается, установите любую программу для чтения PDF файлов, например Acrobat Reader.

Чтобы распечатать инструкцию, нужно ее сначала скачать, для этого кликните по кнопке «Скачать инструкцию», файл откроется в новой вкладке, затем нажмите комбинацию клавиш Сtrl + P и из открывшегося диалогового окна, отправьте документ на печать.

Страницы: Стр:
129128
EN
Number
of jars
Quantity of
milk
Amount of fresh
white cheese Rennet OR lemon juice
6 750 ml 100 g 4 drops 1 tablespoon
12 1.5 l 100 g 6 drops 1 tablespoon
Starting the appliance
Do not put water in the base (fig.24).
Attach the holder onto the base of the appliance (fig.25). The jars
must be suspended (fig. 26).
Put the full jars without the lids in the corresponding places in the holder
(fig. 27).
Close the lid on the appliance (fig. 28).
Plug in the appliance.
Press once or select programme 3 "fresh cheese"
Confirm the programme with the button .
Adjust the time with the + and - buttons.
Confirm with the button .
The cycle begins (fig. 29).
Pressing and holding at any time allows you to interrupt the cooking
and return to the programme selection.
24 25 26 27
28 29
Draining, storage and cooling of the prepared products
At the end of the cycle you must remove the strainer by the lifting
handles and rotate it by a quarter turn inside the jar so that it is in the
draining position (fig. 30-31). Drain for 15 minutes and then remove
the whey*.
Put the strainers back into the jars and cover (fig. 32). Put the fresh
cheeses in the refrigerator for a minimum of 4 hours to reach their ideal
point.
Before eating, stir and refine the mixture.
1/4
30 31 32
very moist moist dry
drain the whey regularlydrain time (cold)
* When preparing cheese recipes, a liquid called whey (or buttermilk) is
formed. The amount of this liquid that you drain off determines the
dryness of the cheese. It is not harmful to health, on the contrary, it is
full of minerals
Fermentation time
Depending on what you have prepared (fresh cheeses or small delicacies)
and the recipe chosen, the fermentation time can vary between 12 and
24 hours.
12h 13h 15h 16h 17h 18h 19h 20h 21h 22h 23h14h 24h
fluida firme
dulce
ácida
End of cycle
In fresh cheese preparation mode (prog. 3) the appliance stops
automatically without a beep at the end of the cycle
Страницы: Стр: 65
Комментарии (0)

Добавить комментарий

Другие Йогуртницы Tefal