
7
A Word on Induction Cooking
Induction cooking is a safe, advanced, efficient, and economical cooking
technology. It works by electromagnetic vibrations generating heat directly in
the pan, rather than indirectly through heating the glass surface. The glass
becomes hot only because the pan eventually warms it up.
Before using your New Hob
• Read this guide, taking special note of the ‘Safety Warnings’ section.
• Remove any protective film that may still be on your Induction hob.
Using the Touch Controls
• The controls respond to touch, so you don’t need to apply any pressure.
• Use the ball of your finger, not its tip.
• You will hear a beep each time a touch is registered.
• Make sure the controls are always clean, dry, and that there is no object (e.g.
a utensil or a cloth) covering them. Even a thin film of water may make the
controls difficult to operate.
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
magnetic circuit
ceramic glass plate
induction coil
induced currents
Индукционный нагрев – это безопасная, передовая, эффективная и
экономичная технология приготовления пищи. Пища готовится посредством
электромагнитных полей, генерирующих тепло прямо в емкости, минуя нагрев
стеклянной поверхности. Стекло нагревается только благодаря тому, что
емкость в результате нагревает его.
металлическая кастрюля
магнитный материал
стеклокерам.пластина
катушка индуктивности
индукционные токи
Перед применением новой индукционной варочной панели
• Прочтите это руководство, уделяя особое внимание разделу “Предупреждения
о безопасности”.
• Удалите защитную пленку, которая все еще может оставаться на вашей
индукционной варочной панели.
Использование сенсорного управления
• Элементы управления реагируют на касание, поэтому нет необходимости
прилагать усилие.
• Используйте подушечки пальцев, а не кончики.
• После каждого касания вы услышите короткий звуковой сигнал.
• Убедитесь, что элементы управления всегда чистые, сухие и на них сверху
отсутствуют предметы (например, посуда или ткань). Даже тонкий слой воды
может затруднить использование элементов управления.
Информация об индукционном типе нагрева
A Word on Induction Cooking
Induction cooking is a safe, advanced, efficient, and economical cooking
technology. It works by electromagnetic vibrations generating heat directly in
the pan, rather than indirectly through heating the glass surface. The glass
becomes hot only because the pan eventually warms it up.
Before using your New Hob
• Read this guide, taking special note of the ‘Safety Warnings’ section.
• Remove any protective film that may still be on your Induction hob.
Using the Touch Controls
• The controls respond to touch, so you don’t need to apply any pressure.
• Use the ball of your finger, not its tip.
• You will hear a beep each time a touch is registered.
• Make sure the controls are always clean, dry, and that there is no object (e.g.
a utensil or a cloth) covering them. Even a thin film of water may make the
controls difficult to operate.
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
magnetic circuit
ceramic glass plate
induction coil
induced currents
Добавить комментарий