Haier HHK-Y63WTB

Данная инструкция на русском языке предназначена для варочной поверхности Haier HHK-Y63WTB, описывает принцип работы и основные моменты эксплуатации устройства. Перед первым включением рекомендуется внимательно изучить данное руководство.

Инструкция для варочной поверхности представлена в формате PDF, который поддерживается на всех современных устройствах, так что сложностей с открытием файла возникнуть не должно. Но если открыть документ не получается, установите любую программу для чтения PDF файлов, например Acrobat Reader.

Чтобы распечатать инструкцию, нужно ее сначала скачать, для этого кликните по кнопке «Скачать инструкцию», файл откроется в новой вкладке, затем нажмите комбинацию клавиш Сtrl + P и из открывшегося диалогового окна, отправьте документ на печать.

Страницы: Стр:
20
8
Выбор кухонной посуды
Применяйте только такую кухонную посуду, основание которой
пригодно для индукционного приготовления пищи. На упаковке или
дне такой посуды изображен символ индукции.
Вы можете проверить свою кухонную посуду на
совместимость с индукционной плитой при помощи
магнитного теста. Поднесите магнит к дну емкости.
Если он притягивается, то емкость пригодна для
индукции.
Если у вас нет магнита:
1. Налейте в емкость, которую вы хотите проверить, немного воды.
2. Если на дисплее не мигает и вода нагревается, значит, емкость подходит
для индукционной варочной панели.
Не подходит кухонная посуда, выполненная из следующих материалов:
чистая нержавеющая сталь, алюминий или медь без магнитного основания,
стекло, дерево, фарфор, керамика и глина.
Не используйте кухонную посуду с зазубренным или искривленным дном.
8
Choosing the right Cookware
Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob do not slide, or they may scratch the
glass.
Убедитесь, что дно емкости гладкое, основание плотно прилегает к стеклу
и его размер совпадает с размером зоны приготовления пищи. Используйте
посуду, диаметр дна которой совпадает по размеру с графическим очертанием
выбранной зоны приготовления пищи. При применении более широкой кастрюли
или сковороды энергия будет использоваться с максимальной эффективностью.
При использовании посуды меньшего размера эффективность может быть ниже
ожидаемой. Емкость всегда следует располагать по центру зоны приготовления
пищи.
8
Choosing the right Cookware
Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob do not slide, or they may scratch the
glass.
Посуду всегда следует поднимать с керамической варочной панели, а не
перемещать по ней, так как стекло может поцарапаться.
8
Choosing the right Cookware
Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob do not slide, or they may scratch the
glass.
m
8
Choosing the right Cookware
Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob do not slide, or they may scratch the
glass.
20
Installation
Selection of installation equipment
Cut out the work surface according to the sizes shown in the drawing.
For the purpose of installation and use, a minimum of 5 cm space shall be
preserved around the hole.
Be sure the thickness of the work surface is at least 30mm. Please select
heat-resistant work surface material to avoid larger deformation caused by the
heat radiation from the hotplate. As shown below:
Model
L(mm)
W(mm)
H(mm)
D(mm)
A(mm)
B(mm)
X(mm)
PK-B36508
590
520
56
55
560
490
50
Under any circumstances, make sure the Induction cooker hob is well ventilated
and the air inlet and outlet are not blocked. Ensure the Induction cooker hob is
in good work state. As shown below
Note: The safety distance between the hotplate and the cupboard above
the hotplate should be at least 760mm.
A(mm)
B(mm)
C(mm)
D
E
760
50 mini
30 mini
Air intake
Air exit 5 mm
Выбор оборудования для установки
Вырежьте рабочую поверхность в соответствии с размерами, показанными на
чертеже.
Вокруг отверстия следует предусмотреть пространство не менее 5 см для
установки и использования.
Убедитесь, что толщина рабочей поверхности составляет не менее 30 мм.
Выбирайте термостойкий материал рабочей поверхности, чтобы избежать
крупной деформации, вызванной тепловым излучением от горячей пластины.
Как показано ниже:
Модель L (мм) W (мм) Н (мм) D (мм) A (мм) В (мм) Х (мм)
HHK-Y63WTB 590 520 56 52 560 490 50
При любых обстоятельствах убедитесь, что поверхность индукционной варочной
панели хорошо вентилируется, а вход и выход воздуха не заблокированы.
Проверьте, что индукционная варочная панель находится в правильном
рабочем положении, как показано ниже.
Примечание: безопасное расстояние между варочной панелью и
шкафом над ней должно составлять не менее 760 мм.
A (мм) В (мм) С (мм) D E
760 не менее 50 не менее 30 Воздухозаборник Вент. отверстие 5 мм
Установка
20
Installation
Selection of installation equipment
Cut out the work surface according to the sizes shown in the drawing.
For the purpose of installation and use, a minimum of 5 cm space shall be
preserved around the hole.
Be sure the thickness of the work surface is at least 30mm. Please select
heat-resistant work surface material to avoid larger deformation caused by the
heat radiation from the hotplate. As shown below:
Model
L(mm)
W(mm)
H(mm)
D(mm)
A(mm)
B(mm)
X(mm)
PK-B36508
590
520
56
55
560
490
50
Under any circumstances, make sure the Induction cooker hob is well ventilated
and the air inlet and outlet are not blocked. Ensure the Induction cooker hob is
in good work state. As shown below
Note: The safety distance between the hotplate and the cupboard above
the hotplate should be at least 760mm.
A(mm)
B(mm)
C(mm)
D
E
760
50 mini
30 mini
Air intake
Air exit 5 mm
Страницы: Стр: 20
Комментарии (0)

Добавить комментарий

Другие Варочные поверхности Haier