
13
5. When cooking timer expires, the corresponding cooking zone will be switch off
automatically and show “H”.
Other cooking zone will keep operating if they are turned on previously.
Setting the timer to turn more than one cooking zone
off
If use this function to more than one heating zone, the timer indicator will show
the shortest time.
(e.g. zone 1# setting time of 3 minutes, zone 2# setting time of 6 minutes, the
timer indicator shows “3”.)
Note: The red dot next to power level indicator will illuminate indicating that
zone is selected.
5. Когда истечет время действия таймера, соответствующая зона приготовления
автоматически выключится, и на дисплее появится “H”.
Остальные зоны приготовления, если они были включены ранее, будут
продолжать работать.
Настройка таймера на выключение нескольких зон
приготовления
Если использовать эту функцию для нескольких зон приготовления, индикатор
таймера будет показывать самое короткое время.
(например, время настройки зоны №1 составляет 3 минуты, время настройки
зоны №2 составляет 6 минуты, на индикаторе таймера будет отображаться
“03”).
ПРИМЕЧАНИЕ: Мигающая красная точка рядом с индикатором уровня мощности
означает, что индикатор таймера указывает время выбранной зоны.
(установлено на 6 минут)
(установлено на 3 минуты)
Если вы хотите проверить установленное время другой зоны нагрева,
коснитесь элемента управления выбором зоны приготовления. Таймер покажет
установленное время.
По истечении времени соответствующая зона приготовления автоматически
выключится, и на дисплее отобразится “Н”.
ПРИМЕЧАНИЕ: Если вам необходимо изменить время после установки
таймера, необходимо начать с шага 1
5. When cooking timer expires, the corresponding cooking zone will be switch off
automatically and show “H”.
Other cooking zone will keep operating if they are turned on previously.
Setting the timer to turn more than one cooking zone
off
If use this function to more than one heating zone, the timer indicator will show
the shortest time.
(e.g. zone 1# setting time of 3 minutes, zone 2# setting time of 6 minutes, the
timer indicator shows “3”.)
Note: The red dot next to power level indicator will illuminate indicating that
zone is selected.
5. When cooking timer expires, the corresponding cooking zone will be switch off
automatically and show “H”.
Other cooking zone will keep operating if they are turned on previously.
Setting the timer to turn more than one cooking zone
off
If use this function to more than one heating zone, the timer indicator will show
the shortest time.
(e.g. zone 1# setting time of 3 minutes, zone 2# setting time of 6 minutes, the
timer indicator shows “3”.)
Note: The red dot next to power level indicator will illuminate indicating that
zone is selected.
8
Выбор кухонной посуды
• Применяйте только такую кухонную посуду, основание которой
пригодно для индукционного приготовления пищи. На упаковке или
дне такой посуды изображен символ индукции.
• Вы можете проверить свою кухонную посуду на
совместимость с индукционной плитой при помощи
магнитного теста. Поднесите магнит к дну емкости.
Если он притягивается, то емкость пригодна для
индукции.
• Если у вас нет магнита:
1. Налейте в емкость, которую вы хотите проверить, немного воды.
2. Если на дисплее не мигает и вода нагревается, значит, емкость подходит
для индукционной варочной панели.
• Не подходит кухонная посуда, выполненная из следующих материалов:
чистая нержавеющая сталь, алюминий или медь без магнитного основания,
стекло, дерево, фарфор, керамика и глина.
Не используйте кухонную посуду с зазубренным или искривленным дном.
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Убедитесь, что дно емкости гладкое, основание плотно прилегает к стеклу
и его размер совпадает с размером зоны приготовления пищи. Используйте
посуду, диаметр дна которой совпадает по размеру с графическим очертанием
выбранной зоны приготовления пищи. При применении более широкой кастрюли
или сковороды энергия будет использоваться с максимальной эффективностью.
При использовании посуды меньшего размера эффективность может быть ниже
ожидаемой. Емкость всегда следует располагать по центру зоны приготовления
пищи.
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Посуду всегда следует поднимать с керамической варочной панели, а не
перемещать по ней, так как стекло может поцарапаться.
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Choosing the right Cookware
• Only use cookware with a base suitable for induction
cooking. Look for the induction symbol on the
packaging or on the bottom of the pan.
• You can check whether your cookware is suitable by carrying out
a magnet test. Move a magnet towards the base of the pan. If it
is attracted, the pan is suitable for induction.
• If you do not have a magnet:
1. Put some water in the pan you want to check.
2. If does not flash in the display and the water is heating, the pan is suitable.
• Cookware made from the following materials is not suitable: pure stainless steel, aluminium or
copper without a magnetic base, glass, wood, porcelain, ceramic, and earthenware.
Do not use cookware with jagged edges or a curved base.
Make sure that the base of your pan is smooth, sits flat against the glass, and is
the same size as the cooking zone. Use pans whose diameter is as large as the
graphic of the zone selected.Using a pot a slightly wider energy will be used at
its maximum efficiency.If you use smaller pot efficiency could be less than
expected. Always centre your pan on the cooking zone.
Always lift pans off the Induction hob – do not slide, or they may scratch the
glass.
Добавить комментарий